AcasaAcasa  CalendarCalendar  CautareCautare  InregistrareInregistrare  ConectareConectare  

Distribuiţi | 
 

 Dreptatea lui Allah Subhanu Wa Ta'Ala

In jos 
AutorMesaj
Meryem
Membru
Membru
Meryem

Numarul mesajelor : 50

MesajSubiect: Dreptatea lui Allah Subhanu Wa Ta'Ala   Vin 24 Sept 2010, 21:44

Dreptatea lui Allah Subhanu Wa Ta'Ala


Allah Subhanu Wa Ta’Ala ıi va rasplati pe toti dupa faptele lor. El este Cunoscator a ceea ce ei faptuiesc.

La El este întoarcerea noastra, a tuturor. Fagaduiala lui Dumnezeu este Adevar. El da la iveala faptura, apoi o duce ınapoi ca sa-i rasplateasca dupa dreptate pe cei care au crezut şi au savarşit fapte bune. Tagaduitorii vor avea ınsa parte de o bautura clocotinda şi o osânda dureroasa pentru ca au tagaduit.

Allah nu-i nedreptateşte pe oameni, ci oamenii se nedreptatesc pe ei ,ınşuşi.

Daca fiecare suflet care a fost nedrept ar avea totul de pe pamant, l-ar da atunci pentru rascumpararea sa. Ei ışi vor tainui remuşcarea, cand vor vedea osanda. Şi atunci se va judeca ıntre ei cu dreptate. Nimeni nu va fi nedreptatit.

În Ziua cand ne vor chema pe toai oamenii prin capeteniile noastre, cei carora li se va da cartea ın dreapta, aceia vor citi cartea lor şi nu vor fi nedreptatiti nici cat un fitil.

In Sfantul Coran scrie:

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Nu i-ai văzut pe cei care se ţin pe ei înşişi de curaţi? Dumnezeu dă curăţenie cui voieşte, iar ei nu vor fi nedreptăţiţi nici cât un fitil (de opaiţ).
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Nu i-ai văzut pe cei cărora li s-a spus: “Jos mâinile! Săvârşiţi-vă rugăciunea! Daţi milostenie!” Când lupta le stă scrisă, unii se tem de oameni ca de Dumnezeu ori chiar şi mai tare. Ei spun: “Domnul nostru! De ce ne-ai scris nouă lupta? De ce nu ai lăsat-o mai târziu pentru alt soroc? Spune-le: “Puţină este bucuria Vieţii de Acum, Viaţa de Apoi este mai bună pentru cel care se teme de Dumnezeu. Nu veţi fi nedreptăţiţi nici cât un fitil (de opaiţ).”

Alhamdulillah, cei care se caiesc ınsa, cei care cred şi savarşesc fapte bune, aceştia vor intra ın Rai şi nu vor fi nedreptatiti cu nimic.

Sa ne fie teama de ziua cand ne vom ıntoarce la Allah, ziua cand fiecare suflet va primi rasplata a ceea ce a agonisit, ziua cand nimeni nu va fi nedreptatit.

Cel care poarta o nedreptate va fi pierdut, ınsa cel care a savarşit fapte bune, credincios fiind, nu are a se teme nici de nedreptate, nici de mistuire.

Noi vom pune cantare drepte ın Ziua Invierii. Nici un suflet nu va fi nedreptatit cu vreun lucru, chiar daca are greutatea unui bob de muştar, ıl vom aduce. Noi suntem de ajuns sa facem socotelile.

Alhamdulillah avem o Carte ce rosteşte Adevarul, oamenii nu vor fi nedreptatiti.

Allah nu voieşte nedreptatirea lumilor, cine ınşeala va veni cu ınşelatoria sa ın Ziua Invierii. Fiecare suflet va fi rasplatit şi se va da dupa ceea ce a agonisit. Nimeni nu v-a fi nedreptatit.

O mare rasplata este menita celor care au raspuns lui Allah şi Trimisului ın ciuda ranilor lor, celor de bine faptuitori şi celor tematori.

In Sfantul Coran scrie:

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Spune: “Voi nu veţi fi întrebaţi de ceea ce noi am greşit, după cum nici noi nu vom fi întrebaţi de ceea ce voi aţi făptuit.”
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Spune: “Domnul nostru ne va aduna pe toţi şi va judeca între noi întru Adevăr, căci El este Deschizătorul, Ştiutorul”

Nimeni, ın Ziua aceea, nu vom fi nedreptatiti cu ceva. Nu vom fi rasplatiti decat pentru ceea ce am faptuit.

Fiecare suflet ın Ziua aceea va fi rasplatit dupa ceea ce a agonisit. Nici o nedreptate nu va fi ın Ziua aceea. Dumnezeu este Grabnic la socoteala.

Allah judeca ıntru Adevar, pe cand cei chemati ın locul Lui nu judeca nimic. Allah Preaınaltul este Auzitorul, Vazatorul.

Allah a creat cerurile şi pamantul ıntru Adevar ca fiecare suflet sa fie rasplatit dupa ceea ce a agonisit. Ei nu vor fi nedreptatiti.

Pamantul va straluci de lumina Domnului sau. Cartea va fi aşezata. Vor veni Profetii şi martorii. Toti vor fi judecaţi ıntr-o Dreptate şi nimeni nu va fi nedreptatit

In Coran scrie:

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Vei vedea îngerii, adunaţi în cerc împrejurul Tronului, preamărind cu lauda pe Domnul lor. Vor fi judecaţi întru Adevăr şi se va spune: “Laudă lui Dumnezeu, Domnul lumilor!”

Cine savarşeşte fapte bune, fie barbat, fie femeie, şi este credincios, va intra ın Rai şi nu va fi nedreptatit nici cat o pielita de curmala.

Allah nu va nedreptati pe nimeni nici cat greutatea unui graunte. O fapta buna, El o va socoti ındoit şi va darui pentru ea o mare rasplata.

Cine face un bine, pentru el şi-l face. Cine face un rau, pentru el şi-l face. Allah Subhanu Wa Ta’Ala nu este nedrept cu robii Sai.

Toti vor avea trepte pentru ceea ce au faptuit. El le va rasplati faptele, iar ei nu vor fi nedreptatiti.

Cel care se va ınfatişa cu o fapta buna va primi de zece ori pe atat. Cel care se va ınfatişa cu o fapta rea, va fi rasplatit întocmai. Nimeni nu va fi nedreptatit.

La EL, cuvantul nu se schimba. EL nu este nedrept cu robii Sai.

In Sfantul Coran scrie:

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
O, dacă i-ai vedea pe îngerii cum îi iau pe cei care tăgăduiesc, lovindu-i peste faţă şi spate. “Gustaţi osânda Pârjolului,
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
pentru ceea ce au făcut mâninile voastre.” Dumnezeu nu este nedrept cu robii Săi.

In Ziua aceea, oamenii se vor scula ın cete ca faptele sa şi le vada. Chiar cat un fir de praf, cine a facut un bine, ıl va vedea. Chiar cat un fir de praf, cine a facut un rau, ıl va vedea.
Sus In jos
http://www.muslimsromania.com
 
Dreptatea lui Allah Subhanu Wa Ta'Ala
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Religia islamica :: RELIGIE :: AQEEDAH-
Mergi direct la:  
Creati un forum | © phpBB | Forum gratuit de suport | Contact | Semnaleaza un abuz | Poti avea un blog